Achter iedere lach
schuilt onzekerheid

Goeroes zien het verkeerd.
Daarom kom je niet verder.

Is je leven succesvol?? Ben je gelukkig? Heb je bereikt wat je wilt bereiken? Heb je die relatie waarvan je droomt? Heb je genoeg rijkdom? Om er maar een paar te noemen. Overwinonzekerheid.nl laat zien waarom alle goeroes het bij het verkeerde eind hebben.

Onzekerheid
&
Gezondheid

Je wist het niet, maar onzekerheid en gezondheid zijn 1 op 1 aan elkaar verbonden. 

Onzekerheid
&
Relaties

Ben je onzeker? Dan kan je nooit een betekenisvolle relatie met iemand opbouwen.

Onzekerheid
&
Rijkdom

Niemand heeft je dit ooit verteld. Als je geen rijkdom hebt, komt dit omdat je onzeker bent.  

Onzekerheid is
- de basis van alles-

Ik kan niet afvallen, ik kan niet gezond eten, ik weet niet hoe enzovoort. Wist je dat onzekerheid ook hieraan ten grondslag ligt?

Ik ben gekwetst, ik val nou eenmaal op, het was haar schuld enzovoort. Wist je dat onzekerheid ook hieraan ten grondslag ligt?

Ik ben niet slim genoeg, mijn familie was niet rijk, ik heb geen tijd enzovoort. Wist je dat onzekerheid ook hieraan ten grondslag ligt?

De 5 Transformaties
helpen onzekerheid te overwinnen

Wij hebben 90+ unieke E-learning videos die jou helpen om je onzekerheid te overwinnen. Geschikt voor iedereen die zijn leven wil verbeteren.
Hiertoe hebben wij voor jou een speciale E-learning academy. 
De 5 Transformaties zijn alles dat je ooit in je leven nodig zal hebben. 

Gezondheid

Ken je het gevoel?
Ik kan niet afvallen, want..
ik kan niet gezond eten, want..,
ik weet waar ik de tijd vandaan haal, want..
enzovoort.
Wist je dat onzekerheid
ook keuzes over gezondheid beïnvloeden?

Onzekerheid en afvallen

Wanneer je die stemmetjes in je hoofd tot zwijgen brengt, ga je opeens inzien dat ook jij het waard bent om je streefgewicht te behalen.

Onzekerheid en sporten

Ooit als kind heb je besloten dat je niet "zo goed als andere" in sporten was. Zodra je je onzekerheid overwind, zal je inzien dat je met training in iedere sport goed kan worden.

Onzekerheid en voeding

Nee, jouw lichaam heeft geen aanleg om slecht te eten. Nee je houdt niet "nou eenmaal van lekker eten". Je bent onzeker of jij het wel kan volhouden en daarom geeft je bij voorbaat al op.

Onzekerheid en lichaam

Onzekerheid zit vaak heel diep. Ooit heeft een vriendin of jongen iets over je lichaam gezegd. Deze onzekerheid voel je nu nog. Zodra je beseft wat onzekerheid met je doet, ga je van je (verbeterde) lichaam houden.

Relaties

Ken je het gevoel? Je bent gekwetst, want.. Je valt nou eenmaal op verkeerde types, Het was haar schuld, want enzovoort. Wist je dat onzekerheid ook jouw keuzes over relaties 100% beïnvloeden?

Onzekerheid en verliefdheid

Als je onzeker bent, kan je nooit van iemand houden. Niet echt houden. Je moet eerst van jezelf houden. Pak die onzekerheid dus aan.

Onzekerheid en vrienden

Zodra je beseft dat iedereen onzeker is. En juist dit je mens maakt, zie je in dat jij een fantastische vriendin bent. Overwin je onzekerheid.

Onzekerheid en social media

Op een bewust niveau weet je dat social media fake is. Echter. Jouw diepste verlangens als jaloezie, ego, vatbaarheid voor status en aanzien, spelen allemaal een rol. Overwin je onzekerheid en je ziet social media opeens anders.

Onzekerheid en leiderschap

Waarom zou jij niet die leider kunnen zijn, die baas van dat bedrijf, die aanvoerder van dat elftal, die voorzitter van de vereniging of gewoon die vrouw/man waar mensen tegenop kijken. Overwin onzekerheid is het antwoord.

Rijkdom

Ken je die gedachtes?
Je bent niet slim genoeg,
Mijn familie is niet rijk, dus..
Ik ben niet hoog opgeleid, dus..
Ik heb geen geluk, dus..
Mensen die voor geld gaan, zijn slecht,
enzovoort..
Wist je dat onzekerheid
ook keuzes over rijkdom beïnvloeden?

Onzekerheid en intelligentie

Ook dit zit heel diep. Nee, je hoorde vroeger niet tot de beste van de klas. Maar, je vond het eigenlijk ook allemaal heel saai. Nog al logisch dat jij geen 8 of 10 haalde. Zodra je inziet dat niemand intelligent is, want er is niet 1 vorm van intelligentie, zal je niet meer onzeker zijn.

Onzekerheid en carrière

Onzekerheid zorgt ervoor dat je denkt dat een carrière alleen is weggelegd voor klei harde werkers. Mensen die ellebogen gebruiken. Mensen met geluk of geen kinderen. Overwin onzekerheid en dit gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Onzekerheid en geld verdienen

Iedereen zegt dat geld verdienen makkelijk is. Waarom is niet iedereen dan rijk? Laat je niet onzeker maken. Zodra je onzekerheid aanpakt, zal ook jij zien dat het er niet toe doet of het makkelijk of moeilijk is. Nee, het gaat om zelfverzekerd zijn en vanuit daar dan gericht kennis opbouwen en eindelijk actie te durven ondernemen.

Onzekerheid en bedrijf starten

Waarom jij niet? Heb je je dit wel eens afgevraagd. Dat stemmetje in je hoofd heeft een mooi antwoord klaar. Zie echter in, dat dit je onzekerheid is die praat. Breng hem tot zwijgen, overwin onzekerheid.

Overwin onzekerheid. Begin met onze blog.

uiterlijk

Onzekerheid en negatief zelfbeeld

Over onzekerheid en laag zelfbeeldVan de mensen om je heen heb je een bepaald beeld. Je vindt iemand aardig, behulpzaam, vriendelijk, slim, maar je kunt iemand ook helemaal niet aardig vinden, onhandig of oneerlijk. Naast een beeld van andere mensen, heb je ook een beeld van jezelf als persoon, dit wordt ook wel je zelfbeeld

Lees meer »
uiterlijk

Grootste onzekerheden onder (jong)volwassenen

Iedereen kampt met onzekerheden. De één kan er beter mee omgaan dan de ander. De één zal er ook sneller over praten dan de ander. Onzekerheid kan een mens behoorlijk opvreten van binnen. Ondanks dat we het liefst perfect willen zijn en onze onzekerheden niet willen tonen aan de buitenwereld, is het juist goed om

Lees meer »
uiterlijk

Onzekerheid over je uiterlijk beheerst je gedachten

Je bent aantrekkelijk, intelligent en succesvol en toch voel je je onzeker over je uiterlijk. Je bent bang dat je niet dun genoeg bent, niet mooi genoeg, niet fit genoeg, niet jong genoeg. Tegelijkertijd schaam je je dat je met zulke oppervlakkige dingen bezig bent. Het leven draait toch niet alleen om het uiterlijk? Je

Lees meer »
sociaal

Omgaan met onzekerheid + symptomen van onzekerheid

Omgaan met onzekerheid is erg lastig. Iedereen kent momenten van onzekerheid. Vroeger was dat een spannende spreekbeurt, heden ten dage een sollicitatiegesprek, een contract dat niet verlengd wordt, het ouderschap, een dominante leidinggevende, etc. Vaak staat onzekerheid de ontplooiing van je eigen talent in de weg. Hoe ga je hier dan mee om? Wat is

Lees meer »
sociaal

Sociale fobie

De situaties waarin een sociale angststoornis tot uiting komt, kunnen verschillen. We spreken van een ‘specifieke sociale angst’ als je voornamelijk bang bent in één specifieke situatie. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer je een presentatie of praatje moet houden voor een groep. Als je last hebt van een ‘gegenaraliseerde sociale fobie’ ben je bang in

Lees meer »
sociaal

DOORBREEK HET SOCIAAL ISOLEMENT

Veel mensen worden door corona geconfronteerd met de effecten van isolement. Maar wat als je altijd met deze situatie te maken hebt? In Nederland zijn er minstens 80.000 kinderen die niet alleen nu, maar altijd in sociaal isolement leven én thuis zorgen en problemen hebben. Door die problemen kunnen kinderen zich minder goed ontwikkelen. Omdat

Lees meer »

Ook aan de aller kleinste hebben we gedacht. Bekijk onze handige videos

Help
Ik mag weinig op mijn mobiel.

Help
Een nieuwe school.

Help
Mijn vriendjes gamen vaak.

Help
Ik ben niet goed in sport.

Schrijf je in

Ontvang onze nieuwsbrief. Uiteraard geheel gratis. Mis hem niet.